Jag har ett företag och kan inte identifiera mig med Mobilt BankID.

När man har ett företag så finns inte möjligheten att logga in för att se en faktura. Detta för att det inte går att identifiera sig med Mobilt bankID

Som företagare ska du få din faktura med en bifogad PDF istället så att ni kan läsa in fakturan. Skulle ni inte tagit emot en PDF så behöver ni kontakta fakturautställaren direkt angående det.