Jag har ett företag och kan inte identifiera mig med Mobilt BankID.

Som företagare finns det inte möjlighet för dig att identifiera dig med Mobilt BankID. Istället kommer din faktura med en bifogad PDF. 

Har du inte fått en PDF med din faktura? Kontakta fakturautställaren så hjälper de dig vidare.  

Hittar du inte vad du letar efter?

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

0 kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.