Min faktura stämmer inte

Om du har mottagit en faktura som inte stämmer behöver du kontakta fakturautställaren för vidare hjälp.

FAQ - dark.svg

Billogram är fakturasystemet för olika företag. Om din faktura inte stämmer överens med förväntat belopp, datum eller anledning till fakturering så behöver du kontakta företaget som skickar fakturan till dig för vidare hjälp.

Företagen som ställer ut fakturan till dig äger hela fordran och det är därför kan endast det företaget kan göra ändringar på din faktura.

Längst ner på din faktura kan du hitta kontaktuppgifterna till företaget som har skickat fakturan till dig.