Jag vill säga upp mitt abonnemang/Avtal

Om du har ett abonnemang eller avtal som du får fakturor för och nu önskar avsluta det måste du kontakta det företag som du har avtalet hos.

Företagen sköter all sin egna fakturering via vårt system och därav kan vi på Billogram inte hjälpa till med att avsluta avtal eller abonnemang. Billogram kan inte heller ta bort några fakturor.

Du finner företagets kontaktuppgifter längst ner på din faktura.