Prislista

Följ

Skickar du färre än 1000 fakturor i månaden?

Här erbjuder vi ett fast pris per faktura, och aktuell prislista samt mer information finner du här. Om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss på support@billogram.com så hjälper vi dig vidare.

Skickar du fler än 1000 fakturor i månaden?

Då gäller individuell prissättning efter dialog med vår säljavdelning. Kontakta salj@billogram.com så ordnar vi med en demo och en offert!

Bra att veta: Vår prissättning utgår från en fast kostnad per faktura, där priset baseras på fakturavolym

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

16 av 19 tyckte detta var till hjälp