Prislista

Följ

Billogram tillämpar en simpel och rak prisplan utan bindnings- eller uppsägningstid. Vi tar endast 10 SEK för varje billogram, det vill säga 10 SEK per skickad faktura inklusive påminnelser, krediteringar och ändringar. Väljer du att skicka fakturan med brev tillkommer en kostnad på 8,50 SEK för porto och kuvertering per brev.

Vid nyregistrering får du skicka 10 st gratis fakturor under dina första 30 dagar!

13 av 16 tyckte detta var till hjälp