Företagsuppgifter

Följ

För att kunna börja skicka fakturor behöver ni ange organisationsnummer, företagsnamn och bankuppgifter för utbetalning. Sedan behöver ni fylla i ett kundkännedomsformulär, vi kommer då att granska era bolagsuppgifter. Tänk på att det är ett krav på att man måste vara registrerad för F-skatt och moms för att få fakturera via Billogram.

När detta är klart och godkänt så är det bara att köra igång!