Skicka din första faktura

Följ

För att kunna skicka din första faktura så skapar du ett konto i Billogram och fyller i de uppgifter som systemet ber dig om. Detta är minimikraven för vad som måste finnas när man skickar en faktura, men det finns många andra smarta inställningar som kommer göra din fakturering enklare.

För att vi ska kunna betala ut din kunds inbetalning så måste du också registrera ett konto för utbetalning. Läs mer om detta här