Bokföringsinställningar

Följ
  Administratör, Assistent
  Webbgränssnitt, API

Vill ni använda andra bokföringskonton än de som är förinställda så kan ni ändra detta under Bokföring → Bokföringsinställningar. Här kan ni även ändra inställningarna för hur SIE4 filen genereras.

Eftersom rapporterna inte ändras retroaktivt rekommenderar vi att ni eller er redovisningsbyrå ställer in detta innan ni skickar er första faktura så att allt blir rätt från början. Har ni redan hunnit skicka ut fakturor innan ni korrigerar inställningarna är det ingen fara, då är det bara att ni går in och korrigerar det manuellt i bokföringen.

Om ni har specifika bokföringskonton för vissa varor/tjänster kan ni ställa in detta i artikelregistret under varor/tjänster.

Tips: Om du under varor/tjänster ställer in egna bokföringskonton för varje produkt så kan du sedan med hjälp av bokföringsrapporten ta fram försäljning för specifika artiklar.