Bokföringsinställningar

Följ

Vill ni använda andra bokföringskonton än de som är förinställda så kan ni ändra detta under Bokföring → Bokföringsinställningar.

Eftersom rapporterna inte ändras retroaktivt så rekommenderar vi att ni eller er redovisningsbyrå ställer in detta innan ni skickar er första faktura så att allt blir rätt från början.

Om ni redan har skickat fakturor innan ni ställt in rätt konto så det ingen fara, då är det bara att ni korrigerar detta manuellt i bokföringen.

💡TIPS💡 Om du under varor/tjänster ställer in egna bokföringskonton för varje produkt så kan du sedan med hjälp av bokföringsrapporten ta fram försäljning för specifika artiklar.