Bokföringsmetod

Följ

Billogram använder fakturametoden i bokföringsrapporterna, vilket är det traditionella sättet att bokföra. Detta innebär att fakturan bokförs det datum den skapas. Betalningen bokförs sedan separat när den registreras.

Billogram väntar alltså inte med att bokföra fakturan tills det att den är betalad vilket görs i kontantmetoden.

04_2x.png

 

Hittar du inte vad du letar efter?

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

0 kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.