Transaktioner utanför Billogram

Följ

Följande transaktioner kräver manuell hantering av er:

• Om ni krediterar ett belopp på en faktura som ni redan har fått utbetalt, så måste ni själva betala tillbaka pengarna till kunden. Krediteringen blir bokförd, men själva utbetalningen måste ni bokföra manuellt.
  • Fakturor som blir inbetalda direkt till ert konto (t.ex. betalningar från utlandet) måste ni markera som kontant betald. Detta gör man genom att söka upp fakturan → Klicka på de tre prickarna och sedan välja Kontant betalning.
  • Utbetalningar på sålda fakturor måste bokföras manuellt.