Användare och roller

Följ

För att lägga till en ny användare så går du till Företagsinställningar och sedan Användare. Nya användare notifieras sedan via e-post och får möjlighet att välja ett eget lösenord.

Det finns fyra olika behörighetsnivåer som passar olika användare av ditt konto:

Administratör
Har tillgång till alla funktioner i Billogram.

Support
Den här behörighetsnivån passar t.ex. för kundtjänstpersonal.

• Kan ej se eller ändra tilläggstjänster.
  • Kan ej se eller ändra inställningar.
  • Kan ej se rapporter, statistik eller ändra bokföringsinställningar.
  • Kan ej skicka fakturor.
  • Kan lägga anstånd på fakturor.

Assistent
Den här behörighetsnivån passar t.ex. för en extern revisionsbyrå. En Assistent har samma behörigheter som en administratör men med vissa begränsningar i fakturahantering.

• Kan ej se eller ändra tilläggstjänster.
  • Kan ej ändra inställningar, förutom bokföringsinställningar.
  • Kan ej skicka fakturor, men kan däremot skapa utkast.
  • Kan ej utföra förändringar på fakturor.

Säljare
En behörighetsnivå som passar t.ex.  för säljare. Har begränsade rättigheter och kan endast utföra nedan uppgifter.

• Kan ej skicka fakturor, men kan däremot skapa utkast.
  • Se egna fakturor.
  • Ändra och se kundregister.
  • Ändra och se varor och tjänster.
1 av 2 tyckte detta var till hjälp