Statistik

Följ

Som fakturauställare i Billogram finns en Statistik-modul där syftet är att hjälpa er att få en snabb överblick över era Billogram-betalningar.

Klickar man på de små (i)-symbolerna som finns högst upp till höger under varje Statistiksektion får man en förklaring av vad varje sektion innehåller för information.

Du hittar statistik på din fakturering i Billogram under Rapporter → Statistik.

Statistiken är till skillnad från bokföringsrapporten dynamisk och anpassar sig efter det som händer i din fakturering. Krediterar du exempelvis en faktura från januari i mars månad, så kommer statistiken för januari att korrigeras efter detta.

Observera att du inte ska använda statistiken som bokföringsunderlag i och med att den är dynamisk.