Fakturanummer

Följ
  Administratör, Säljare
  Webbgränssnitt, API

Fakturanummer måste anges på alla fakturor och hålla en obruten serie av nummer, detta för att Skatteverket ska kunna se att alla fakturor har blivit korrekt utställda.

Vilket fakturanummer ni börjar på är helt upp till ert företag. Ställer du inte in något specifikt nummer kommer din första faktura automatiskt att få fakturanummer 1. Sedan följer fakturanummer 2, 3 och så vidare.

Har ert företag en löpnummerserie sedan tidigare alternativt om ni vill börja från ett specifikt nummer väljer ni ett manuellt fakturanummer under Fakturavillkor vid skapandet av er första faktura. Billogram börjar därefter automatiskt att räkna från det valda numret.

Saknar du ett fakturanummer i listan?

Då är detta troligtvis en kreditfaktura. Kreditfakturor har också fakturanummer och dessa kan du söka fram i sökfältet om du behöver veta vilken faktura den är krediterad mot.

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

7 av 7 tyckte detta var till hjälp