Avskrivning av ränta och påminnelseavgift

Följ
  Administratör
  Webbgränssnitt, API

Har er kund betalt en faktura försent och sedan inte betalar in påminnelseavgift och/eller dröjsmålsränta, så kan ni välja att avskriva restbeloppet.

Det gör ni genom att gå in på den faktura som det gäller och trycka på fler alternativ ➡ avskrivning. Fakturan markeras då som betald och avslutad. Fakturamottagaren får inte något meddelande om avskrivningen men kan se det i historiken.

Observera!  Ni kan endast skriva av belopp som är utöver kapitalbeloppet.