Leveransmetoder för fakturor

Följ

När du har skapat en faktura kan du välja att skicka ut den på följande sätt:

E-post
Ett e-postmeddelande skickas till er kund med en länk till webbfakturan. När kunden klickar på länken markeras fakturan som läst och sedan kan ni båda följa alla händelser på fakturan.

SMS
En länk till webbfakturan bifogas i ett SMS tillsammans med information om vem som ställt ut fakturan. När kunden klickar på länken skickas de vidare till webbfakturan via mobilens webbläsare, och ni får en bekräftelse på att fakturan är mottagen. (Extra kostnad 2 kr/st)

Brev
Faktura och bilagor skickas med post i samma kuvert. Företagets logotyp synliggörs direkt genom kuvertet. (Extra kostnad 8,50 kr/st)

E-post + Brev
Ni kan välja att först skicka fakturan med ett e-postmeddelande till kunden. Klickar kunden inte på länken till webbfakturan inom två dygn från det att fakturan skickats, så det automatiskt att gå ut en brevfaktura. (Extra kostnad 8,50 kr/st om en brevfaktura skickas ut)

Sälj
Väljer ni att sälja fakturan kommer den av våra fakturaköpspartners som ni har avtal med ta över risken för fakturan och också hanteringen ut mot kund. En kreditupplysning tas på kunden och besked och utbetalning sker oftast inom ett dygn. Läs mer om att sälja fakturor här.

0 av 2 tyckte detta var till hjälp