Olika momssatser

Följ
  Administratör, Assistent
  Webbgränssnitt, API

Om ni vill fakturera med någon annan momssats än de som finns inlagda som standard i Billogram så kan ni lägga till detta under Bokföring → Bokföringsinställningar → Ändra bokföringsinställningar → Lägg till ny momssats. 

När ni sedan har sparat den så kommer den dyka upp som alternativ när ni skapar era fakturor. 

Ska_rmavbild_2021-03-18_kl._10.51.01.png

Hittar du inte vad du letar efter?

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

0 kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.