Fakturera utanför Sverige

Följ
  Administratör, Säljare
  Webbgränssnitt, API

Det går bra att fakturera utländska företag med Billogram, men i dagsläget är det endast möjligt att fakturera i SEK.

När ni markerar kunden som utländsk i Billogram hamnar era egna bankuppgifter med IBAN och BIC-nummer på fakturan. Fakturan blir automatiskt på engelska för mottagaren, och förhandsgranskning av fakturan sker på det språk ni har inställt i tjänsten.

Skickar du en faktura till en mottagare utanför Sverige betalar de direkt till er bank med IBAN och BIC som ni angivit i era inställningar. Kontakta din bank för att få information om vad dina uppgifter för utlandsbetalning är. När betalningen har kommit in markerar du fakturan som Kontant betalning i Billogram (detta kan även göras av användare med support behörighet).

För att registrera era uppgifter för IBAN och BIC går ni in under Inställningar → Företagsinställningar → Ändra information → Fler inställningar → Bocka för uppgifter för utlandsfakturering

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

5 av 5 tyckte detta var till hjälp