Jag har fått betalt utanför Billogram

Följ
  Administratör, Support
  Webbgränssnitt, API

Har din kund betalat på något annat sätt (t.ex Swish eller direkt till ert konto) och inte via Billogram går du in på fakturan och sedan under fler alternativ Kontant betalning.  Du behöver inte göra någon manuell ändring i er bokföring utan det sköter systemet.

Tänk på att inte markera fakturan som kontantbetald innan du ser att pengarna verkligen kommit in på ditt konto då det inte går att ångra att en faktura blivit markerad som betald eftersom allt bokförs i realtid.

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

3 av 4 tyckte detta var till hjälp