Betalningar på fakturor skickade utanför Sverige

Följ

Skickar du en faktura till en mottagare utanför Sverige betalar de direkt till er bank med IBAN och BIC som ni angivit i era inställningar. Kontakta din bank för att få information om vad dina uppgifter för utlandsbetalning är. När betalningen har kommit in markerar du fakturan som Kontant betalning i Billogram.

För att registrera era uppgifter för IBAN och BIC går ni in under Inställningar → Företagsinställningar → Ändra information → Fler inställningar → Bocka för uppgifter för utlandsfakturering