Billograms klientmedelskonto

Följ

En av de största fördelarna med vår tjänst är den automatiska avprickningen av inbetalningar. Billogram matchar automatiskt inbetalningar mot rätt faktura och betalar sedan ut pengarna till det konto som är inställt för utbetalning.

Det som möjliggör detta är att era kunder betalar in på vårt klientmedelskonto. Det är där som avprickningen sker.

Om du vill läsa mer om vårt klientmedelskonto så kan du göra det här.