Vem kan fakturera med Billogram?

Följ
För att kunna fakturera med oss så behöver ditt företag/din organisation:

• Ha ett svenskt organisationsnummer
  • Vara aktivt

Vi kontrollerar också att ert företag inte ägnar sig åt verksamhet som bryter mot våra användarvillkor eller finns med på Svensk Handels varningslista. Man fyller även i ett formulär för kundkännedom där information om firmatecknare och ägare anges, och detta behöver också bli godkänt innan det är fritt fram att börja fakturera!

Allt detta går oftast fort och förutsatt att det inte är några frågetecken så är man igång med faktureringen inom en dag.

4 av 6 tyckte detta var till hjälp