Vem kan fakturera med Billogram?

Följ

För att kunna fakturera med Billogram så måste ni ha ett aktivt företag eller organisation med ett organisationsnummer.

I dagsläget tillåts endast svenska juridiska personer att fakturera med Billogram, så det är dessvärre inte möjligt för utländska juridiska personer/företag att nyttja vår tjänst.

Vi kontrollerar också att ert företag inte ägnar sig åt verksamhet som bryter mot våra användarvillkor

4 av 6 tyckte detta var till hjälp