Fakturadatum och förfallodatum

Följ

Fakturadatum är vanligtvis det datum du skickar fakturan. Förfallodatum kommer du och din kund överens om.

Fakturadatum och datumet när fakturan skickas till din kund behöver inte vara samma datum om ni kommit överens om annat. Fakturan skickas alltid samtidigt som du skickar iväg fakturan oavsett om du satt ett fakturadatum framåt i tiden. I bokföringen används även det faktiska datumet som fakturan skickades då Billogram bokför med fakturametoden.

Du kan ställa in hur många dagar till förfallo ni önskar ha som standard på era fakturor under Inställningar.  Du kan alltså exempelvis välja att ha 30 dagar betalningstid som standard på era fakturor.

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

3 av 3 tyckte detta var till hjälp