Kreditfaktura

Följ
  Administratör
  Webbgränssnitt, API

Har du skapat en faktura som din kund inte ska betala på grund av felaktig information på fakturan eller av annan anledning ska du kreditera fakturan. Du skapar då en “minusfaktura” som ett verifikat mot den fakturan som du vill ta bort. Kreditfakturan kommer att få ett nytt fakturanummer.

För att kreditera en faktura söker du upp fakturan och väljer sedan Fler Alternativ Kreditera. Därefter kan du kan välja om hela fakturan eller endast ett delbelopp ska krediteras. Du får även välja om kreditfakturan ska skickas till kunden eller inte.

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

0 av 2 tyckte detta var till hjälp