Ändra en faktura

Följ
  Administratör
  Webbgränssnitt, API

Behöver du korrigera en faktura efter att du har skickat iväg den kan du välja att ändra fakturan under Fler Alternativ Ändra. Du kan ändra alla uppgifter på fakturan. De ändringar som utförs sammanfattas och presenteras längst ned innan du sparar och skickar fakturan igen.

En kreditfaktura kommer automatiskt skapas för originalfakturan i fall du ändrar belopp eller fakturavillkoren och en ny faktura kommer att skickas ut till kunden. Fakturorna kommer ha olika fakturanummer efter ändringen men OCR-nummer kommer att vara det samma. Allt dokumenteras i historiken för både dig och din kund att se.