Spara utkast

Följ

Väljer du att spara din faktura som utkast kommer fakturan att sparas under Utkast. Använd funktionen om du vill skapa en faktura och skicka ut den vid ett senare tillfälle eller exempelvis förbereda utskick av flera fakturor. Notera att fakturadatumet blir de datum du skapar fakturan om du inte väljer annat. Skickar du fakturan ett senare datum kommer inte fakturadatumet att ändras.

Ditt utkast har inget fakturanummer men kommer att få det så fort du skickar det som faktura, för att kunna bibehålla rätt nummerordning.