HUS-rapport till Skatteverket

Följ

I Billogram så kan du ta ut HUS-rapporter för de fakturor som innehåller RUT & ROT-avdrag under Rapporter → ROT & RUT

Där hittar du alla betalda fakturor med ROT & RUT-avdrag, och du kan enkelt se om de redan har exporterats till en HUS-rapporter eller inte i flikarna Ej ansökta/Ansökta.

Om du vill exportera en faktura på nytt så letar du bara upp den under Ansökta och klickar på Ångra markering under de tre små prickarna.