Factoring/fakturaköp

Följ

Billogram samarbetar med Capcito när det gäller fakturaköp och du ansöker smidigt om avtal genom att gå till Tilläggstjänster och klicka på Ansök när ni är inloggade i Billogram.

Ansökan skickas sedan till Capcito som kontaktar er och ger ett individuellt pris baserat på bl.a. vilken volym ni planerar att sälja. Kostnaden brukar normalt ligga på 1-3,4% av fakturans belopp.

Ni blir kontaktad inom 1-2 dagar, och om ni väljer att acceptera erbjudandet så skickar Capcito ett avtal för underskrift.

Hur säljer jag en faktura?

När er ansökan är godkänd skapar ni en faktura precis som vanligt. När ni väljer leveransmetod väljer ni alternativet Fakturaköp, istället för t.ex. e-post eller brev.

Ni får normalt utbetalt inom 24 timmar efter att fakturan har godkänts för köp.