Min värdeavi har förfallit

Följ

Ingen fara, vi kan skicka ut den på nytt till dig. Använd detta formulär och välj Värdeavi och fyll i de begärda uppgifterna så ordnar vi med en ny och skickar en bekräftelse på mail när den är på väg.

Värdeavin skickas automatiskt till den adress som följde med inbetalningen från banken. Vill du att avin skickas till en annan adress än denna så behöver vi en betalkvittens som underlag för att få ändra adressen. Detta kan t.ex. vara ett skärmklipp på transaktionen på inbetalningen som du gjorde till Billogram. Följande information ska framgå:

• Belopp
  • Betaldatum
  • Inbetalningsreferens/OCR-nummer
  • Vårt bankgironummer

Vi kan också göra en återbetalning till konto. Då behöver vi förutom ovanstående information också se utbetalade kontonummer på samma bild.

Underlaget behövs för att vi ska kunna garantera att pengarna verkligen betalas tillbaka till den verkliga inbetalaren, och för att vi ska kunna jobba i enlighet med våra egna säkerhetsföreskrifter och Finansinspektions riktlinjer.

Formulär

8 av 9 tyckte detta var till hjälp