Jag vill ha beloppet på min värdeavi insatt på mitt konto

Följ

Vi kan återbetala beloppet på en värdeavi till det konto som den ursprungliga betalningen gjordes från. För att kunna göra detta så tar vi in en s.k. bankkvittens som underlag. Detta kan t.ex. vara ett skärmklipp av transaktionen i din internetbank (OBS! ett vanligt kontoutdrag räcker dessvärre inte) där följande information framgår:

• Belopp
  • Betaldatum
  • Betalreferens/OCR-nummer
  • Billograms bankgironummer
  • Kontonummer för utbetalning

Använd gärna detta formulär för att skapa ditt ärende.

OBS! Värdeavin måste antingen förfalla eller makuleras hos Bankgirocentralen för att pengarna ska komma tillbaka till oss. Det tar cirka 10 bankdagar för Bankgirocentralen att returnera pengarna till oss från det att avin förfallit eller makulerats.

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

22 av 29 tyckte detta var till hjälp