Varför har Billogram dragit pengar från mitt konto?

Följ

Du har med största sannolikhet fått en faktura från någon som använder Billogram för att skapa och skicka sina fakturor, och sedan schemalagt en betalning med BilloPay.

En schemalagd betalning med BilloPay kan man endast göra på en faktura som man fått per epost, så sök efter "Billogram" i din mailkorg så bör du få upp aktuell faktura och vem som har ställt ut den.

Tips! Om du delar konto med någon annan, kolla med den personen om hen har schemalagt en betalning på en faktura.

Hittar du ingen faktura så får du gärna kontakta oss via detta formulär eller chatta med oss via knappen nedan till höger så hjälper vi dig vidare!

2 av 3 tyckte detta var till hjälp