Varför har Billogram dragit pengar från mitt konto?

Följ

Du har med största sannolikhet fått en faktura från ett företag som använder Billogram för att skapa och skicka sina fakturor och sedan schemalagt en betalning via din internetbank.

Prova att söka efter "Billogram" i din mailkorg så är det möjligt att du får upp den aktuella fakturan och vem som har ställt ut den om den skickats till dig på e-post.

Tips! Om du delar konto med någon annan, kolla med den personen om hen har schemalagt en betalning på en faktura.

Hittar du ingen faktura så får du gärna kontakta oss via detta formulär eller chatta med oss via knappen nedan till höger så hjälper vi dig vidare!

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

6 av 7 tyckte detta var till hjälp