Återkommande autogirodragningar

Följ

I samband med att du lägger in en schemalagd betalning via din internetbank finns det möjlighet att aktivera återkommande autogirodragningar.

För att kunna göra detta så måste du:

• Ha en obetald faktura skickad med Billogram
  • Ha Mobilt BankID

Så här gör du för att aktivera återkommande autogiro. Tänk på att aktiveringen sker per fakturautställare, så om du får Billogramfakturor från fler företag så måste du aktivera det för var och en.

1. Klicka på Betala via internetbank
        2. Godkänn villkoren
        3. Ange ditt personnummer och din bank3-bank.gif
        4. Öppna Mobilt BankID-appen och legitimera dig4-bankid.jpg
        5. Välj vilket konto som du vill att pengarna ska dras från5-account.gif
        6. Ange det datum som du vill att den första dragningen ska göras på. 6-date.gif
        7. Bekräfta uppgifterna
        8. Nu kan du anmäla autogiro för framtida fakturor8-saved.jpg
        9. Spara inställningar. Var noga med att autogiro är aktiverat9-autogiro.jpg
        10. Klart!

21 av 56 tyckte detta var till hjälp