Girobetalning

Följ

Det går bra att betala fakturor från Billogram med en girobetalning.

Om du har fått en faktura via e-post så klickar du bara på Öppna fakturan så hittar du alla uppgifter du behöver för inbetalning.

Det är superviktigt att du anger rätt OCR-nummer när du betalar, annars vet vi inte vilken faktura som betalningen avser!

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

7 av 14 tyckte detta var till hjälp