Kan jag betala med Swish?

Swish kan du använda för att skicka betalningar direkt via din telefon och betalningen kommer in på fakturan samma dag.

Möjligheten att betala med Swish beror på fakturautställaren. Så i vissa fall kan du använda Swish och i andra fall så kommer det inte att gå.

Det är enkelt att se om du kan betala med Swish eller inte! När du öppnar din faktura så väljer du till betalning.

När du har klickat här så kommer alla betalningsalternativ som är tillgängliga att synas. Där kommer Swish stå med om du betalsättet är tillgängligt.

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

9 av 9 tyckte detta var till hjälp