Verifiering av bankkonto

Följ

Eftersom information om bankkonton inte är publika så går det inte att verifiera att det registrerade kontot tillhör det registrerade kontonumret i Billogram utan att du gör detta manuellt.

Följ dessa steg för att verifiera ett bankkonto:

Logga in på din internetbank och betala 1 SEK till Billograms bankgiro 142-0520. Inbetalningen gör du från det konto som är anslutet till det bankkonto som du vill verifiera (samma som du sparade i Inställningar). Ange referensen "B-" följt av ditt företagsnamn som du fyllde i på ditt Billogram-konto, t.ex. ”B-Billogram”.

Efter att du gjort insättningen tar du en screenshot av inbetalningen i din internetbank där följande information syns:

• Kontonummer
  • Belopp
  • Referensen
  • Betaldatum
Använd sedan detta formulär för att skicka in din screenshot. Så fort vi har mottagit din inbetalning och kunnat verifiera kontot med din screenshot så öppnar vi upp för utbetalning.
2 av 2 tyckte detta var till hjälp