Verifiering av bankkonto

Följ

Eftersom information om bankkonton inte är publik så måste du själv verifiera att det är ditt företag (eller du själv om du driver en enskild firma) som äger det bankkonto som du registrerat i Billogram.

Följ dessa steg för att verifiera ett bankkonto:

Skicka in ett kopia på ditt avtal hos banken där det framgår att ditt organisationsnummer äger det kontonummer som du har registrerat i Billogram.

Använd sedan detta formulär för att skicka in underlaget. Vi kommer då granska att uppgifterna stämmer överens, och sedan bekräfta att ditt konto är öppet för utbetalningar.

Har du inte kvar ditt avtal? Du kan alltid kontakta din bank för att få ett intyg som styrker att ditt företag äger det angivna kontonumret!

7 av 7 tyckte detta var till hjälp