Swish

Följ

Om du har Swish Handel så kan du lägga till Swish som en betalningsmetod på dina fakturor. Då kan kunden betala fakturan genom en enkel Swishinbetalning, och fakturan markeras automatiskt som betalad. Det kostar inget extra att lägga till Swish på dina Billogramfakturor.

Betalningar via Swish går direkt till ert företag och inte via Billograms klientmedelskonto.

För att komma igång med detta så hör du av dig till via chatten eller till support@billogram.com

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

6 av 7 tyckte detta var till hjälp