Swish

Följ

För att göra det möjligt för era kunder att betala med Swish på era Billogram-fakturor behöver ni först upprätta ett Swish-avtal med er bank. Swish-avtalet behöver vara av typen "Swish Handel". Därefter behöver ni skapa ett Swish-certifikat, via denna länk: Getswish som ni sedan skickar till oss på Billogram tillsammans med den privata nyckeln, Swishtelefonnumret och eventuellt lösenord, och det telefonnummer för Swish som ni har registrerat.

Har du inte möjlighet att ta fram certifikatet själv?

Hör av dig till support@billogram.com så hjälper vi dig!

När allt är klart så kommer era kunder att kunna betala med Swish och fakturan kommer automatiskt och direkt att markeras som betald.

Betalningar via Swish går direkt till ert företag, och inte via Billograms klientmedelskonto andra  Billogram-betalningar såsom t.ex. OCR-nummerbetalning till Bankgiro.

Maila sedan följande till support@billogram.com:

• Certifikatet
  • Den privata nyckeln
  • Telefonnummer
  • Eventuellt lösenord

Bra att veta

Det kostar ingenting extra att vara ansluten till Swish via Billogram ✨

4 av 5 tyckte detta var till hjälp