Swish

Följ

För att göra det möjligt för era kunder att betala med Swish behöver ni först upprätta ett Swish-avtal med er bank av typen "Swish Handel". Därefter behöver ni skapa ett Swish-certifikat via denna länk: Getswish som ni sedan skickar till oss på Billogram tillsammans med den privata nyckeln, Swishtelefonnumret och eventuellt lösenord och det telefonnummer för Swish som ni har registrerat.

När allt är klart kommer era kunder kunna betala med Swish och fakturan kommer automatiskt att markeras som betald. Det kostar ingenting extra att vara ansluten till Swish via Billogram.

Betalningar via Swish går direkt till ert företag och inte via Billograms klientmedelskonto.

Maila sedan följande till support@billogram.com:

• Certifikatet
  • Den privata nyckeln
  • Telefonnummer
  • Eventuellt lösenord

Har du inte möjlighet att ta fram certifikatet själv?
Hör av dig till support@billogram.com så hjälper vi dig!

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

6 av 7 tyckte detta var till hjälp