Överbetalning med giroblankett

Följ

Om du har betalat med giroblankett så kan vi tyvärr inte returnera din inbetalning automatiskt, men vi hjälper så klart till efter återkoppling från dig.

Om du vill ha återbetalningen gjord med värdeavi så kan du skicka ett e-postmeddelande till support@billogram.com. Ange då vilket OCR-nummer som den överbetalda fakturan har. Värdeavin skickas sedan till den adress som angivits på Giroblanketten.

Om du vill ha återbetalningen till utbetalat till ett konto istället så måste vi få in en betalkvittens för att få göra utbetalningen. En betalkvittens kan t.ex. vara en bild på kvittot som du behåller efter att ha skickat in din betalorder.

En betalkvittens för en girobetalning behöver åtminstone innehålla följande information:

• Betaldatum
  • Billograms bankgironummer
  • Kontonummer för utbetalning