Bekräfta din identitet

Följ

I de fall då vi inte kan bekräfta en identitet med hjälp av Mobilt BankID så behöver vi göra detta på ett mer traditionellt vis.

Du gör detta genom att du fotar dig själv tillsammans med en giltig ID-handling (körkort eller pass) samt en lapp där du skriver Billogram och dagens datum, sedan laddar du upp bilden i detta formulär.

Asset_1_2x.png

Hittar du inte vad du letar efter?

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

1 av 1 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

0 kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.