Företag ej godkänt för fakturering

Följ

Det kan finnas olika anledningar till varför företaget inte är godkänt för fakturering, men de två vanligaste är:

Det finns en obetald faktura till Billogram

Om det finns en obetald faktura som gått vidare till inkasso så stängs kontot ned för fakturering tills denna är betald. Så fort betalningen kommit in så kommer det automatiskt igång igen.

Om du inte vet vilken faktura det gäller, eller saknar inkassokravet, så kan du höra av dig till oss på support@billogram.com så hjälper vi dig

Företagets KYC-information är inte godkänd ännu

Läs mer om vad detta är här