Ta bort eller ändra schemalagd betalning

Följ

Har du schemalagt en betalning som du vill ändra eller ta bort?
Såhär gör du, steg-för-steg

1. Öppna fakturan igen och klicka på "Se betalningsinformation" i den ljusgula delen
  2. Aktuella betalningsuppgifter visas. Klicka på "Ändra" och logga in med mobilt BankID
  3. Klicka på "Avbryt betalning" för att ta bort, eller "Ändra" och utför önskade ändringar.
  4. Bekräfta genom att klicka på "Fortsätt"
  5. En bekräftelse på att den schemalagda betalningen har ändrats/tagits bort visas. Klart! ✅

Om du vill läsa mer om betalningsmetoder som finns kan du göra det här:

Betala via internetbank   Återkommande Autogirobetalningar