Finns Billogram som app?

Följ

Billogram finns inte längre som app.

Vi har tidigare haft en app men det sker ingen vidareutveckling på den och har inte gjort på väldigt länge. Detta innebär att den är utdaterad och saknar flera av de nya funktionerna.

Går du istället in via webbläsaren har du alltid den senaste versionen och du kan spara ner hemsidan på hemskärmen så blir det nästan som en app.

Asset_9_2x.png

Hittar du inte vad du letar efter?

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

0 kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.