Fakturamall

Följ

När du väljer att skicka en faktura via brev kan du välja mellan två olika mallar för att få olika utseende på din faktura.

Du väljer den mall du vill ha som standard under företagsinställningar men därefter kan du självklart också välja vilken mall du vill använda per faktura du skapar, oavsett om du använder vårt webbgränssnitt eller vårt API.

Modern Klassisk
I denna mall har vi fokuserat på att göra det så lätt som möjligt att hitta den information som är mest relevant, därför är det stort fokus på de uppgifter mottagaren behöver för att betala fakturan. All annan information finns naturligtvis med men kan t.ex. ligga på baksidan av pappret. Mallen passar därför bäst till privatpersoner eftersom de oftast inte behöver den extra informationen för att avgöra vad fakturan handlar om eller för t.ex. bokföring.