Aktivera autogiro via en dator

Följ

För att aktivera autogiro så behöver du:

• Ha mottagit din första faktura
  • Mobilt BankID

Så här gör du

1. Börja med att öppna fakturan
  2. Klicka på Anmäl autogiro

Anma_l_autogiro.png*

3. Skriv in ditt personnummer

4. Välj din bank i listan

5. Autentisera dig via din bank, klicka på Fortsätt

6. Följ sedan instruktionerna. Hur du autentiserar dig här beror på hur din bank har valt att göra. I detta exempel visas SEB, som har en QR-kod som ska skannas vid inloggning

7. Välj vilket konto du vill använda. Har du bara ett konto så skippas detta steg!

8. Välj sedan om du vill att obetalda fakturor ska läggas in för betalning

9. När du tryckt på Godkänn så kommer du se en bekräftelse direkt på sidan att allt är klart! 🥳

Tänk på:

• Om du får fakturor från olika leverantörer i Billogram så måste du aktivera autogiro på var och en av dem.

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

7 av 7 tyckte detta var till hjälp