Aktivera autogiro

Följ

För att aktivera autogiro så behöver du:

• Ha mottagit din första faktura
  • Mobilt BankID

Så här gör du

1. Börja med att öppna fakturan
  2. Klicka på Anmäl autogiro
  3. Välj sedan din bank i listan och skriv in ditt personnummer för att legitimera dig med Mobilt BankID
  4. Öppna sedan Mobilt BankID på din telefon och följ instruktionerna
  5. När du sedan har legitimerat dig så kommer sidan att uppdateras och visa dina tillgängliga konton. Saknar du ett konto så klickar du på Jag hittar inte mitt konto så får du ange uppgifterna manuellt ✔
  6. Välj sedan om du vill att mottagna obetalda fakturor ska läggas in för betalning

7. När du trycka på Godkänd så kommer du se en bekräftelse direkt på sidan att allt är klart! 🥳

Tänk på:

• Om du får fakturor från olika leverantörer i Billogram så måste du aktivera autogiro på var och en av dem.
  • Fakturor som redan är utskickade när du aktiverar autogirot behöver du betala separat, det kommer inte schemaläggas en betalning på dem
Hittar du inte vad du letar efter?

Kontakta oss HÄR