Ändra eller inaktivera ett autogiro

Följ
För att ändra eller inaktivera ditt autogiro så behöver du:
  • Mobilt BankID

Så här gör du

1. Börja med att gå till din översikt via någon av de fakturor som du fått av utställaren
  2. Klicka sedan på Inställningar uppe i högra hörnet
  3. I rutan för Automatiska betalningar så kan du sedan välja på att ändra vilken bank eller vilket konto som pengarna ska dras från, eller att inaktivera autogiro helt och hållet
  4. Klickar du på Ändra så får du lägga upp ett autogiro på nytt. Se guide för hur det går till här 💡
  5. Vill du inaktivera autogiro så trycker du på den blå knappen så den hamnar på Av
  6. Bekräfta ändringen med Mobilt BankID
  7. Klart! 🥳
4 av 4 tyckte detta var till hjälp