Autogirouppdatering

Följ

Spännande nyhet!

När man anmäler autogiro så kan man nu välja om ens befintliga fakturor ska läggas in för betalning.

Tidigare när man anmält autogiro så läggs det endast in på framtida fakturor och inte på fakturor man redan mottagit, men nu kan man välja att betala även dessa i samma svep!

När man valt vilket konto som autogirot ska aktiveras på och godkänt detta så kommer man att se vyn nedan. Där får man godkänna om man vill att befintliga obetalda fakturor ska läggas in för betalning.

Redan förfallna fakturor kommer att betalas på första möjliga tillfälle och fakturor som ännu inte förfallit kommer att dras på den aktuella förfallodagen.

2 av 2 tyckte detta var till hjälp