Varför har jag fått en värdeavi?

Följ

Det finns två orsaker till att du kan ha fått en utbetalning med värdeavi:

• Du har gjort en inbetalning på en redan betald faktura
  • Du har gjort en inbetalning utan korrekt OCR-nummer och beloppet har legat oplacerad på vårt klientmedelskonto i längre än två månader

Om du inte kan eller vill lösa in värdeavin så kan vi ordna med en återbetalning till det konto som du gjorde inbetalningen från. Läs mer om detta här.

Bra att veta

Finns det ett bankgironummer synligt i inbetalningen så återbetalar vi pengarna till det, men annars så görs utbetalningen med värdeavi.