Utbetalningsrapporter

Följ
  Administratör, Säljare, Support, Assistent
  Webbgränssnitt, API

När du får betalningar av flera fakturor på en och samma dag så betalar banken ut beloppet i en klumpsumma. På ditt konto under Rapporter --> Utbetalningar  kan du se och ladda ned samtliga transaktioner som betalats ut till dig i klump och se vilket belopp som tillhör vilken faktura.

 

01_2x.png

Hittar du inte vad du letar efter?

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

0 kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.