Vad är Billogram?

Följ

Vi är en faktureringstjänst som du kan skapa och skicka dina fakturor via, antingen direkt i vårt webbgränssnitt, eller genom att integrera oss med ett av dina befintliga system! Dina kunders betalningar går sedan genom vårt klientmedelskonto och fakturorna prickas automatiskt av som betalda.

I vårt system finns det en rad smarta funktioner som förenklar din fakturering. Till exempel:

Flera olika leveranssätt
  • E-post
  • Brev
  • SMS
  • EDI
Om du skickar fakturan via e-post eller SMS så kommer du kunna se när den öppnats av kunden!
Flera olika betalsätt
  • Schemalagd betalning (kräver Mobilt BankID)
  • Återkommande autogiro
  • Swish (kräver att du har Swish Handel)
  • ..och alla sedvanliga inbetalningsätt
Kommunicera med kunden direkt på fakturan
På fakturan finns det en smart meddelandefunktion som gör att du enkelt kan svara på frågor om fakturan, eller meddela kunden viktig information.
Automatiska påminnelser
Du kan så klart enkelt påminna manuellt om att fakturan är förfallen, men det finns också möjlighet att ställa in automatiska påminnelser så du inte behöver komma ihåg detta själv.
Inkasso
I tjänsten kan du ansöka om ett avtal med vår inkassopartner Arvato, och när det är godkänt så kommer du att kunna skicka obetalda fakturor till inkasso. Du kaan välja mellan att skicka dem manuellt eller att sätta upp regler för automatisk hantering!

Bra att veta är: Vi tar aldrig över fordran mot din kund, utan du äger själv fakturan och all kommunikation med kunden.

Jag vill skapa ett konto!

2 av 3 tyckte detta var till hjälp