Kundkännedomsformulär

Följ

För att kunna fakturera med oss så behöver ditt företag/din organisation:

• Ha ett svenskt organisationsnummer
  • Vara aktivt
  • Vara registrerad för F-skatt eller moms

Innan du kan börja fakturera via Billogram så behöver du fylla i ett kundkännedomsformulär. Det hittar du under Översikt och sedan väljer du Visa på den blåa bannern.

Här behöver du fylla i sådant som Bolagsnamn, ägarstruktur och firmatecknare m.m.

Man behöver identifiera sig som firmatecknare, detta kan man göra med Mobilt BankID eller genom att maila oss. Du hittar mer information om det här. Ibland tecknas firman av flera personer, då behöver vi även identifiera dessa enligt rutin ovan.

När du skickat in formuläret så kollar vi att era uppgifter stämmer överens med det ni har registrerat hos Bolagsverket och om någon i bolaget är PEP eller finns med på sanktionslistor.

Har man en ideell förening behöver man ofta inkomma med stadgar och protokoll, vi kontaktar er om vi behöver kompletterande uppgifter.

Vi kontrollerar även att ert företag inte ägnar sig åt verksamhet som bryter mot våra användarvillkor eller finns med på Svensk Handels varningslista.

Allt detta går oftast fort och förutsatt att det inte är några frågetecken är man igång med faktureringen inom en arbetsdag.