När får jag utbetalt?

Följ

När en faktura har blivit betald eller delbetald i Billogram betalar vi ut beloppet samma dag.

Pengarna ska synas på kontot dagen efter. Exakt tid beror lite på när er bank läser in sina filer, men om ni fortfarande saknar pengarna på eftermiddagen så får ni gärna höra av dig till oss så kikar vi på det.

Vissa PlusGirokonton har en fördröjd inläsning av filer, vilket kan betyda att det tar en dag extra för pengarna att komma in på kontot.