Nyhetsbrev - Februari 2021

Följ

Betala redan utställda fakturor med autogiro

Vi vet att det har varit lite otydlighet kring att fakuramottagaren måste göra en manuell betalning på redan utställda fakturor vid aktivering av autogiro, och nu kommer det något som vi hoppas ska råda bot på detta!

Enkelt förklarat så kommer mottagaren nu att presenteras en lista över vilka utställda fakturor som finns, och ges valet om de ska betalas med autogiro. Klicka på knappen nedan för att läsa mer!

Läs mer här!

Inkorrekta epostadresser

Under 2021 kommer vi att lägga in validering av epostadresser, och felaktiga adresser som t.ex. .com.com eller .se.se kommer inte längre gå att användas.

Vi ser gärna att ni söker efter epostadresser och ändrar eller tar bort dem, för att undvika komplikationer när ändringen väl är genomförd. 🙏🏼

Fakturor skickade till felaktiga epostadresser kommer så klart aldrig nå mottagaren, så det är inte en dum idé att korrigera sådana här småfel med jämna mellanrum 💡

En sista liten grej...

I förra nyhetsbrevet så skrev vi ju att man numera kan hitta sina Billogramfakturor när man är inloggad i tjänsten, men det visade sig att det tyvärr smugit sig in en bugg som gjorde att listan var tom för vissa 😱

Denna är åtgärdad nu, och nu kan alla se sina fakturor under Företagsinställningar och sedan Fakturor.