Schemalagd betalning

Följ

När du ska att betala din faktura så kan du välja mellan flera olika betalmetoder. En av betalmetoderna är en schemalagd betalning. Om du vill lägga in en sådan kan du följa instruktionerna nedan.

Steg 1 - Välj Betala

Steg 2 - Välj Banköverföring

Steg 3 - Välj vilket datum som betalningen ska dras från ditt konto

Steg 4 - Välj vilket konto som pengarna ska dras från. Har man tidigare lagt in en schemalagd betalning så kommer det kontot finnas sparat och du kan då välja det. Om det är första gången du gör denna typ av betalning så väljer du lägg till konto.

Steg 5 - Välj godkänn betalning och signera med Mobilt BankID

Klart! 🥳